ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων - Ημερήσια Εκδρομή σε Ναύπακτο - Τριζόνια - Αίγιο (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

 


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Εκδρομή που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

 Συγκεκριμένα η εκδρομή που ήταν δωρεάν προσφορά της ΔΟ.ΚΟ.ΠΑΠ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή πολλών δημοτών των Αγίων Θεοδώρων. Δύο  πούλμαν ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής με πρώτο προορισμό την Ναύπακτο και αφού παρέμειναν για δύο περίπου ώρες βλεποντας απο κοντά το Κάστρο και το ομορφο λιμάνι, συνέχισαν την εκδρομή τους στο μοναδικό κατοικήσιμο νησί του Κορινθιακού κόλπου στα Τριζόνια.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νησί των 40 οικογενειών και φυσικά να απολαύσουν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά του Κορινθιακού, αλλά και να γευτούν τα εδέσματα από την πλούσια  τοπική κουζίνα.

Το απόγευμα και κατευθυνόμενοι προς την πόλη του Αιγίου οι εκδρομείς πήγαν τη δυνατότητα να  να  να δροσίσει του και να ξεκουραστούν Για μία περίπου ώρα στην παραλιακή Ζώνη του Αιγαίου η εκδρομή ολοκληρώθηκε το βράδυ με την επιστροφή τους στους Αγίους Θεοδώρους στις 8:30

 η επικεφαλής του ΚΑΠΗ κυρία Ρούλα βλαστάρι για άλλη μία φορά  ο κεντρικός άξονας μιας όμορφης  επιτυχημένης  και ασφαλούς διοργάνωσης.